Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Εμπιστευόμαστε τον Πάνο Σκοτινιώτη

Ανοιχτή Επιστολή
Προς τους κατοίκους της περιοχής του Αγίου Νεκταρίου
Φίλες και φίλοι συνδημότες,
έχετε το προνόμιο να ζείτε σε μια όμορφη περιοχή της Ν. Ιωνίας, δίπλα στο Πολιτιστικό Άλσος «Ανδρέας Βαλαχής» και κοντά σε μεγάλες αθλητικές υποδομές.
Οι μονοκατοικίες με τις καταπράσινες αυλές δεν απειλούνται από την αντιπαροχή και το μπετόν. Η αίσθηση της πραγματικής γειτονιάς θα υπάρχει για πάντα…
Έχετε και το 6ο Δημοτικό Σχολείο που καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής ως προς την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ας μου επιτρέψετε να σταθώ για λίγο στην πρόσφατη ιστορία αυτού του Σχολείου για να τη θυμίσω στους παλαιότερους και να την κάνω γνωστή στους νεότερους κατοίκους της περιοχής.
Υπηρέτησα στο 6ο για πέντε συνεχή χρόνια. Ήταν τα χρόνια εκείνα που οι διάδρομοι και οι τουαλέτες του σχολείου είχαν μετατραπεί σε αίθουσες διδασκαλίας. Ήταν η εποχή που ένα 12θέσιο σχολείο λειτουργούσε σε ένα κτήριο που είχε κτιστεί για να στεγάζει 6θέσιο σχολείο.
Κι όμως κάποια παιδιά, που η τάξη τους ήταν σε διάδρομο, κάνουν το πρώτο τους βήμα σε διεκδικήσεις και στέλνουν επιστολή στο Δήμαρχο ζητώντας ένα καλύτερο σχολείο.
Και ήρθε η σειρά των γονέων μέσα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων να διεκδικήσουν την επέκταση του διδακτηρίου.
Ήταν η εποχή που μαζί με συνάδελφό μου κληθήκαμε από τον αντινομάρχη σε απολογία γιατί υποκινούσαμε τους γονείς και αυτό ήταν αντίθετο με την δημοσιοϋπαλληλική μας ιδιότητα…
Ήταν η εποχή που ο Πάνος Σκοτινιώτης, ως νομάρχης, όταν έγινε γνώστης του προβλήματος, αμέσως ενέταξε στο σχεδιασμό των έργων της ΝΑΜ την επέκταση του διδακτηρίου.
Σήμερα καμαρώνουμε για αυτό το Σχολείο…
Αγαπητοί μου, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου καλούμαστε να επιλέξουμε ποιος είναι καταλληλότερος για να αναλάβει, ως Δήμαρχος, το βάρος να θεμελιώσει και να ορθοποδήσει το νέο, ενιαίο Δήμο Βόλου.
Με το σταυρό προτίμησης επιλέγουμε εκείνους που πιστεύουμε πως μπορούν καλύτερα να μας αντιπροσωπεύσουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας της Ν. Ιωνίας.
Με εκτίμηση
Τσιμπλούλης Γεράσιμος
Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Ν. Ιωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: