Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Lets Do It Greece…και στη Ν. Ιωνία


 
Η Δημοτική Ενότητα Ν. Ιωνίας του Δήμου Βόλου συμμετέχοντας στην εκστρατεία καθαρισμού Lets Do It Greece, προσκάλεσε συλλόγους και σχολεία να λάβουν μέρος στην κοινή αυτή προσπάθεια, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια πιο όμορφη και πιο καθαρή πόλη.
Θεμέλιος λίθος για την επιτυχία της εκστρατείας καθαρισμού Lets Do It Greece, αλλά και της ευαισθητοποίησης στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος, είναι το κτίσιμο πολύτιμων συνεργασιών με τοπικούς φορείς και συλλόγους, με μαθητές και νέους, με ενεργούς πολίτες και δημότες.
Την Τετάρτη το απόγευμα, στο πρώην δημαρχείο της  Ν. Ιωνίας, έγινε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Αντιδημάρχου Τσαμπάζη Χαράλαμπου και εκπροσώπων συλλόγων και σχολείων της Ν. Ιωνίας. Το  θέμα της συνάντησης αποσκοπούσε στον καλύτερο συντονισμό της εκστρατείας καθαρισμού Lets Do It Greece, που θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 11.00 το πρωί. Τα σημεία που επιλέχτηκαν είναι το Πολιτιστικό Άλσος «Ανδρέας Βαλαχής», το άλσος του Πανθεσσαλικού και τα πάρκα που βρίσκονται στις περιοχές Κουφόβουνου και Αγίας Βαρβάρας.
Συμμετέχουν: η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Nέας Ιωνίας "ΙΩΝΕΣ", ο Σύλλογος Θρακών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτόκου, τα Δημοτικά Σχολεία Ν. Ιωνίας Βόλου 1ο, 4ο, 6ο και 10ο , το 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας Βόλου, το 1ο και 2ο Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας Βόλου και το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου.
Καλούνται και οι πολίτες της Ν. Ιωνίας να πλαισιώσουν τις εθελοντικές ομάδες και όλοι μαζί να περάσουμε μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. «Το περιβάλλον δε θέλει πολλά από τους λίγους αλλά λίγα από τους πολλούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: